MARDİN / NUSAYBİN - Girmeli Çok Programlı Anadolu Lisesi

CEMAL YAŞAR - OKUL MÜDÜRÜ

1968 yılında Nusaybin’de doğdu.Nusaybin Lisesini 1985 yılında bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.İstanbul’da bazı özel kuruluşlarda yöneticilik yaptı.Üniversiteden mezun olduktan sonra İstanbul Mehmet Niyazi Altuğ Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğine atandı.Daha sonra sırasıyla Adıyaman Rekabet Kurumu Lisesi,Nusaybin Cumhuriyet İlköğretim Okulu,Nusaybin Atatürk Lisesi,Nusaybin Anadolu Lisesinde öğretmenlik yaptı.Nusaybin Cumhuriyet İlköğretim okulu,Nusaybin Atatürk Lisesi,Nusaybin Anadolu Lisesi ve Nusaybin Gazi Anadolu Lisesinde müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu.Talim Terbiye Kurulunda kitap İnceleme çalışmalarını yapıyor.Halen Girmeli Çok Programlı Anadolu Lisesinde Müdürlük görevini yürütüyor.