MARDİN / NUSAYBİN - Girmeli Çok Programlı Anadolu Lisesi

Girmeli Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
GİRMELİ MAH. BELEDİYE CAD. GIRMELI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 1 NUSAYBİN / MARDİN
Vizyon
Çevresine, milletine ve tüm insanlığa üstün hizmetler sunabilecek; Atatürk ilke ve inkılaplarına, milli, manevi ve evrensel değerlerine bağlı mezunlarımızı kendi değerlerini ortaya çıkarabilecekleri saygın üniversitelere yerleştirip. Başarılı ve mutlu insan yetiştirmektir.
Misyon
GİRMELİ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ Bütün öğrencilerin büyük düşünebilen, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup, geliştireni, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, yükseköğretime ve başarılı bir geleceğe hazırlıklı bireyler yetiştirebilen; manevi özellikleri ve başarıları ile anılan, saygı duyulan ve toplumun güvenini kazanmış bir okul olmaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Öğretim Şekli :TAM GÜN ÖĞRETİM
Başlangıç: 08.00 Bitiş: 15.05
MERKEZİ KALORİFER SİSTEMİ
İNGİLİZCE-ALMANCA
NUSAYBİN BELEDİYESİ ARAÇLARIYLA SAĞLANMAKTADIR.
ÖĞRENCİLERİMİZ TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDADIRLAR
GİRMELİ MAHALLESİ NUSAYBİN/MARDİN
NUSAYBİN İLÇE MERKEZİNE 20KM UZAKLIKTA MARDİN İL MERKEZİNE 76 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri
ANADOLU LİSESİ KONTENJANI:102 ANADOLU MESLEK PROGRAMI:34 ANADOLU İMAM HATİP PROGRAMI:34
Sportif Etkinlikler
HALI SAHA,VOLEYBOL VE BASKETBOL SAHALARIMIZ MEVCUTTUR. FUTBOL,VOLEYBOL VE BASKETBOL ETKİNLİKLERİ YAPILMAKTADIR.
Aziz Sancar Bilim Olimpiyatları
Proje Çalışmaları
Sıfır Atık Projesi - Beslenme Dostu Projesi - Kardeş Öğrenci Projesi-Beyaz Bayrak Projesi
Diğer Hususlar